Gymnasielärare i engelska

Engelsklärare

Engelsklärare:

Nu behöver vi förstärka vårt kollegium med dig som är behörig lärare i engelska

 

Järna Naturbruksgymnasium är en mindre skola i Ytterjärnas vackra kulturlandskap med inriktningen hållbart, ekologiskt lantbruk. Nu behöver vi förstärka vårt kollegium med dig som är behörig lärare i engelska. Uppdraget kan varieras och utformas till en tjänst mellan 20-25 %. 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill undervisa och eventuellt vara mentor/klasslärare på en mindre skola samt ingå i ett tight arbetslag med stor bredd. 
Ett aktivt kollegialt lärande, utbyte och samarbete är något vi värdesätter högt. Tillsammans med oss kommer du att vara med och föra skolan framåt och i dialog med ledning och kollegor, får du möjlighet att utforma en fortbildningsplan för att du själv ska utvecklas i ditt ämne och som pedagog. 

Kvalifikationer

Du är väl förankrad i dina kunskapsområden och har stor kompetens och intresse för pedagogik. Genom att skapa förtroende hos eleverna väcker du deras intresse och lust att lära.

Vi förutsätter att du är behörig i engelska. Det väger tungt att du är lösningsfokuserad och har lätt för att samarbeta med kollegor, elever och vårdnadshavare.  

Arbetstid/Varaktighet

Tillsvidare, deltid
Provanställning kan tillämpas
Kollektivavtal finns

Ansök

Genom att skicka CV och personligt brev till Ingrun Ludewig på rektor@jarnanaturbruksgymnasium.se

Säljare av rekryteringstjänster undanbedes.